Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Smeedwerk

Smederij Berndt is een ambachtelijke smederij waar dagelijks met vuur, aambeeld en hamer gewerkt wordt. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en door het karakter van smeedwerk is ieder stuk uniek. Op maat gemaakt in de breedste zin van het woord.

Ook restauratie is een onderdeel van de werkzaamheden. Restaureren vraagt veel vakkennis en materiaal kennis hetgeen bij smederij Berndt ruimschoots aanwezig is.

Onze website biedt u een kijkje in de keuken van de smederij. Omdat er zoveel mogelijk is, ziet u maar een kleine selectie van hetgeen we doen. U wordt dus van harte uitgenodigd eens langs te komen. Of om zo maar eens te kijken of om een wens te bespreken en uit te werken.

We combineren jaren ervaring met nieuwe uitdagingen. Door de kruisbestuiving van traditionele bewerkingen met moderne computergestuurde technieken zijn we in staat unieke producten te realiseren.

Smederij Berndt
Copyright © 2023 Smederij Berndt
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren