Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

De Smid

Wat 30 jaar geleden begonnen is als een hobby is sinds 2006 een zelfstandige onderneming geworden; Smederij Berndt.

Het smeden heeft altijd al in mijn bloed gezeten en heb ik van verschillende generaties binnen mijn familie meegekregen. In 1907 begon mijn opa een smederij in Mussel, Groningen. Zijn drie zonen, waaronder mijn vader, hebben het smidsvak voortgezet. Zo ben ik de derde generatie smid binnen onze familie. Als laatste in deze lijn ben ik met hart en ziel smid. Waar voorgaande generaties vooral smeedwerk maakten voor landbouwvoorzieningen ben ik overgestapt naar het siersmeedwerk, zoals leuningen, ballustrades, muur- en sierankers, hang-en sluitwerk, gehengen en duimen, schoorsteenkappen, haard- en deurrooster, uithangborden, tafelonderstellen en wat zoal meer verlangd wordt.

We combineren jaren ervaring met nieuwe uitdagingen. Door de kruisbestuiving van traditionele bewerkingen met moderne computergestuurde technieken zijn we in staat unieke producten te realiseren.

Smederij Berndt
Copyright © 2023 Smederij Berndt
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren