Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Persoonsgebonden budget

Het PGB is een financiële ondersteuning voor mensen die zorg en/of begeleiding nodig hebben en dit zelf willen regelen. Dit zijn mensen met een handicap die moeite hebben om in onze ‘normale’ maatschappij te functioneren. Mensen met andere gaven en talenten.

Ik ben hiermee in contact gekomen na een initiatief van Michiel, een budgethouder. Michiel zocht een manier om de week eens te onderbreken met iets wat hij leuk vond en waar hij zijn creativiteit in kwijt kon. Het bleek dat ik dit leuk vond en nog veel belangrijker, ook Michiel. Hij komt 1 dagdeel van 3 uur per week en hij smeedt met veel plezier.

Dus per 1 februari 2010 is smederij Berndt een zorginstelling. Dit is een formaliteit om mensen die een PGB hebben, in de gelegenheid te stellen hun dagbesteding door te brengen in de smederij. Onder individuele begeleiding krijgt de budgethouder per dagdeel, de kans zijn creativiteit met ijzer te ontdekken. Smeden is een individuele beleving die rust brengt en erg veel plezier.

Bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak voor een intake gesprek.
Toegankelijk voor mensen vanaf 16 jaar.

We combineren jaren ervaring met nieuwe uitdagingen. Door de kruisbestuiving van traditionele bewerkingen met moderne computergestuurde technieken zijn we in staat unieke producten te realiseren.

Smederij Berndt
Copyright © 2023 Smederij Berndt
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren